14 Nisan 2014 Pazartesi

  |  Yorum yok  |  

İnna Coca Cola Şarkısı ve Klibi

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Romanyalı şarkıcı İnna'nın iddialı klibi ve İnna Cola şarkısı bu yaza damgasını vuracak gibi görünüyor. İnna ve J. Balvin işbirliği ile hazırlanan albüm ve klip aynı günde 15 nisan 2014 tarihinde piyasaya çıkıyor. İnna Coca Song adı altında video paylaşım sitelerinde paylaşılan klibin teaserı izlenme rekorları kırdı.

İnna Kimdir


İnna hakkında bilgiler

İnna Romanyalı şarkıcı, şarkı yazarı ve müzisyendir. 6 Ekim 1986 tarihinde Mankalya-Romanya'da doğmuştur. Gerçek adı Elena Alexandra Apostoleanu olan İnna 2008 yılında Hot adlı albümünü çıkararak müzik dünyasına adım atmış oldu. Bu albümü Love adlı single albümü izledi ve ülkesinde müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. Bu albümüyle İnna en iyi şarkıcı ve en iyi single dallarında Polonya Eska Ödülleri adayı gösterildi. Deja Vu adlı single albümü ise daha sonra piyasaya çıktı ve ünü ülke sınırlarını aştı. Romanya, Moldova, Bulgaristan, Rusya ve Macaristan'da hit listelerinde yerini aldı. En iyi dans, En iyi çıkış ve En iyi gösteri dallarında 2009 yılında düzenlenen MTV Romanya Müzik Ödülleri'nde ödüller aldı.

Türkiye'de İnna klip çekimi sonrasında daha çok tanınmaya başladı. Güzel şarkıcı daha önce İndia adlı şarkısının klip çekimlerini Türkiye'de gerçekleştirerek burada adını duyurdu ve hayran sayısını artırmayı başardı.

  Şarkının sözleri: Inna Cola Şarkısı
We got that coca cola bottle, shape shape
We got that sugar, do you wanna taste taste?
We take it all around the globe,
Baby everywhere we go make it hot when mama arrives
Shake! shake! shake!
-- Sponsorlu Bağlantılar --

0 yorum:

Yorum Gönder